20. 12. 2009.

Medvedi

15.12. Kao veliki fanovi HKL Medveščaka odazvali smo se pozivu na humanitarnu akciju i skupljanje priloga za Hrabro srce. Ujedno to je bilo druženje sa igračima koji su nas oduševili svojom skromnošću. Slikanje, svaki sa svojim favoritom:


Timon i Fox , Borna i Letang

Klagenfurt boulder

11.12 Otvoreno prvenstvo Koruške u boulderingu. Odlična organizacija i super nastup svih naših klinaca. Naravno tu su Borna i Timon. Dobar nastup obojice. Timon: sedmo mjesto u kategoriji Kinder 2.
U kategoriji učenika Borna je bio vodeći nakon kvalifikacija sa najviše šansi za pobjedu, no u finalu u ponešto konfuznoj situaciji dogodio mu se mali black out te je na kraju završio na još uvijek odličnom četvrtom mjestu. Ostali naši, što reći: Lara Juriša treća, Filip Pečenec drugi...Bravo !

05. 12. 2009.

Ben 10

Sudbina je htjela da baš iz svemira na ruku dečka običnog se spusti naprava, zbog čije
moći život mu se promjeni za tren - Ben 10...


05.12 Danas Sale i ja ponovo u Kukači. U prvom pokušaju pao je i zadnji preostali projekt, onaj desno od Ledenog doba. Ime : Ben 10. Ocjena : M10.
Smjer je već prošle subote umalo skinuo Damir Behlić ali je izletio na zadnjem gibu. Ovo je trenutno najteži dry tool smjer u Kukači.
Dobro došli na blog penjačke obitelji Čujić / Welcome to the blog of the climbing family Čujić