30. 05. 2011.

Edinburgh

30.05. Nakon dugo pripremanja konačno je Borna nastupio na Europskoj omladinskoj seriji u Edinburghu. Iako odlično spremljen imao je veliku tremu i nije penjao na svojoj razini tako da je osvojio tek 35. mjesto od 45 natjecatelja. Kaže da mu treba još dva tri natjecanja da uđe u filing za taj nivo natjecanja koji je znatno viši od sveg na čemu je dosad bio. Inače u Edinburghu nam je bilo dobro . S nama su bili Filip Pečenec i Lara Juriša i dobro smo se zabavljali.
Ratho climbing centre

Borna

Nakon Edinburgha i dalje napadamo 8a - jeve i 7 c - jeve na Kalniku i nad Savo.
Ja se u pauzi zalijećem u Buzet gdje mi je uspjelo ispenjati smjer Favorit ( 7c ) . Super zadovoljan : 30 metarski 7c u ovim godinama - više nego dobro !
Favorit

09. 05. 2011.

Krk i Buzet

09.05.2011 Nakon što je Borna u Paklenici pomeo još nekoliko smjerova uključujući i Balkanca ( 7c+/8a ) , vikend kasnije odlučujemo se za trening penjanja na pogled. Odlučujemo se za penjalište Portafortuna blizu Baške na Krku. Središnji dio ima nekoliko interesantnih dugih smjerova ocjena od 7a-7c odličnih za sajtanje. Borna je popeo dva smjera 7a+ i jedan 7b. Upisao ih je pod flash uspone jer su mu kompleti bili prethodno postavljeni. Timon penje 5c i 6a.
Drugi dan uputili smo se prema Buzetskom kanjonu. Borna skida Buzećanke ( 7a ) i Šefku ( 7a+ ) a ja na pogled nakon dugo vremena neki 7b ( Ljetna sauna ) . Timon penje na top rope. Dan je bio odličan, penjalište puno , atmosfera još bolja ...

Dobro došli na blog penjačke obitelji Čujić / Welcome to the blog of the climbing family Čujić