29. 09. 2011.

Pokraculja

29.09.2011. Dan je bio za riješit još jedan 8a. I to na Bornin način. U 13.10 kupim ga pred školom nakon jutarnje nastave. Sjedamo u auto i kratka rasprava : Kamo ? . Pravac Retovje. Usput , u autu Borna rješava domaću zadaću iz matematike ! Nakon samo 1,15 h stižemo i odmah dva kratka 6b smjera za zagrijavanje. Slijedi postavljanje kompleta u Pokraculju ( 8a ). Borna na TR desetak minuta proučava smjer. Silazi i uzima odmor od točno 15 min. Novi pokušaj i prolaz ! Nemam riječi, koja lakoća i stil. Ja se nakon toga malo povlačim po smjeru , skidam komplete , pakiramo se i doma. U 6,15 već je za svojim kompjuterom ... League of Legends ...
  Retovje

22. 09. 2011.

Dugo toplo ljeto

22.09. Nakon povratka iz Austrije sa Petzen trofeja malo smo se odmarali u Paklenici ( radno ) .
Kako je bilo dosta vruće nije se moglo očekivati neke teške stvari. Uglavnom smo se motali po Hramu. Uskoro je slijedio odlazak na natjecanje u Bugarsku EYXC gdje je Borna zauzeo 15. mjesto . Usput smo penjali u Jelašnici ( Srbija ) te fenomenalnom Karlukovu u Bugarskoj.
Nakon Bugarske odmah put Austrije gdje je Borna najprije nastupio na natjecanju za Europski pokal a zatim zajedno s ostatkom reprezentacije sudjelovao na pripremama za Svjetsko prvenstvo. Osim dvorane u Imstu koja je bila najčešća destinacija penjali smo i na penjalištima u okolici ponajviše Oetztalu. Svjetsko je prošlo očekivano . Rezultati zadovoljavajući.
Nakon toga slijedi početak školske godine , povratak domaćim penjalištima i nastup na Judenburg climbing maratonu gdje Borna osvaja 5. a Timon 11. mjesto. Puno se toga još dogodilo ali je teško opisati.
Oetztal
Judenburg
. Imst
Karlukovo
Veliko Tarnovo
Dobro došli na blog penjačke obitelji Čujić / Welcome to the blog of the climbing family Čujić